Revuo pri desegno
Revuo pri desegno
Oficeja Dezajno

Brockman

Oficeja Dezajno Kiel investa firmao bazita en la minindustria komerco, efikeco kaj produktiveco estas ŝlosilaj aspektoj en la komerca rutino. La dezajno estis komence inspirita per naturo. Alia inspiro evidenta en la dezajno estas la emfazo de geometrio. Ĉi tiuj ŝlosilaj elementoj estis ĉe la avangardo de la projektoj kaj tial estis tradukitaj vide per la uzo de geometriaj kaj psikologiaj komprenoj de formo kaj spaco. Por konservi la prestiĝon kaj reputacion de la monda komerca konstruaĵo, unika kompanio areno naskiĝas per la uzo de vitro kaj ŝtalo.

Barbeque-Restoracio

Grill

Barbeque-Restoracio La projekta amplekso remodeligas la ekzistantan 72-kvadratan metran motorciklan riparejon en novan Barbeque-restoracion. La amplekso de laboro inkluzivas kompletan redesegnaĵon de la ekstera kaj interna spaco. La ekstero estis inspirita per barbakra krado kun la simpla nigra kaj blanka kolora skemo de karbo. Unu el la defioj de ĉi tiu projekto estas persvadi la agresemajn programajn postulojn (40 sidlokoj en la manĝejo) en tiel malgranda spaco. Aldone, ni devas labori kun nekutima malgranda buĝeto (40.000 USD), kiu inkluzivas ĉiujn novajn HVAC-unuojn kaj novan komercan kuirejon.

Loĝejo

Cheung's Residence

Loĝejo La loĝejo estas desegnita kun simpleco, malfermiteco kaj natura lumo en menso. La spuro de la konstruaĵo respegulas la limigon de la ekzistanta ejo kaj la formala esprimo celas esti pura kaj simpla. Atrio kaj balkono situas ĉe la norda flanko de la konstruaĵo lumigante la enirejon kaj la manĝejon. Glitantaj fenestroj estas provizitaj ĉe la suda fino de la konstruaĵo, kie la salono kaj kuirejo estas por maksimumigi naturajn lumojn kaj provizi spacan flekseblecon. Lanternoj estas proponitaj en la tuta konstruaĵo por plifortigi la projektajn ideojn.

Provizora Informa Centro

Temporary Information Pavilion

Provizora Informa Centro La projekto estas miksa-uzata provizora pavilono ĉe Trafalgar, Londono por diversaj funkcioj kaj eventoj. La proponita strukturo emfazas la nocion de "provizoreco" per uzo de reciklaj ekspedaj ujoj kiel la primara konstrua materialo. Ĝia metala naturo celas establi kontrastan rilaton kun la ekzistanta konstruaĵo plifortiganta la transiran naturon de la koncepto. Ankaŭ la formala esprimo de la konstruaĵo estas organizita kaj aranĝita hazarde kreante provizoran limŝtonon sur la loko por altiri vidan interagadon dum la mallonga vivo de la konstruaĵo.

Ekspoziciejo, Podetala Vendejo, Librovendejo

World Kids Books

Ekspoziciejo, Podetala Vendejo, Librovendejo Inspirita de loka kompanio por krei daŭripovan, plene funkciantan librejon sur malgranda piedsigno, RED BOX ID uzis la koncepton de 'malfermita libro' por desegni tute novan podetalan sperton, kiu subtenas la lokan komunumon. Situanta en Vankuvero, Kanado, World Kids Books estas ekspoziciejo unue, podetala librovendejo dua, kaj interreta vendejo tria. La aŭdaca kontrasto, simetrio, ritmo kaj popolkanto allogas homojn kaj kreas dinamikan kaj amuzan spacon. Ĝi estas bonega ekzemplo de kiel komerca ideo povas esti plibonigita per interna dezajno.

Urba Renovigo

Tahrir Square

Urba Renovigo Placo Tahrir estas la spino de la egipta politika historio kaj tial revivigi sian urban dezajnon estas politika, media kaj socia deziro. La mastra plano implikas fermi iujn stratojn kaj kunfandi ilin en la ekzistantan placon sen ĝeni trafikan fluon. Tri projektoj tiam estis kreitaj por gastigi distrajn kaj komercajn funkciojn same kiel memoraĵon por marki la modernan politikan historion de Egiptio. La plano enkalkulis sufiĉan spacon por promeni kaj sidigi areojn kaj altan verdan areon por enkonduki koloron al la urbo.