Revuo pri desegno
Revuo pri desegno
Servoficejo

Miyajima Insurance

Servoficejo La koncepto de la projekto estas "konekti la oficejon kun la urbo" utiligante la medion. La retejo situas sur la loko, kie superrigardas la urbon. Por atingi ĝin oni uzas tunelforman spacon, kiu iras de la enireja pordego ĝis la fino de la oficeja spaco. La linio de la plafono ligno kaj la nigra interspaco en kiu estas instalitaj lumoj kaj klimatiziloj emfazas la direkton al la urbo.

Projekto Nomo : Miyajima Insurance , Nomo de dizajnistoj : Shinya Nomiyama, Kliento nomo : Miyajima Insurance Service.

Miyajima Insurance  Servoficejo

Ĉi tiu miriga dezajno estas gajnanto de premio pri arĝenta dezajno en konkurenco pri modo, vesto kaj vesto. Vi certe devas vidi la arĝentajn projektajn projektojn de arĝentaj premiitoj por malkovri multajn aliajn novajn, novigajn, originalajn kaj kreivajn modajn, vestajn kaj vestajn projektajn verkojn.